Nieuws

Lopende Acties:
Lege lessen actie bij AH, op dit moment kunt u uw lege flessen inleveren bij de volgende AH’s en het geld doneren aan Roparun team 173 eenxfflopen.

Koppelbedden: 


Deze bedden zijn/worden geschonken aan hospice door de Roparun, ons team was erbij toen de eerste bedden bij een hospice afgeleverd werden! Een ervaring die niet snel meer vergeten wordt en meteen duidelijk maakt waar we het o.a. allemaal voor doen!! 

Roparun veiling: Liefde voor Rotterdam!

Met Liefde voor de stad fotografeert ZwartWit010 een uniek stukje Rotterdam voor bij jou aan de muur. Van de historische iconen als De Hef, De Euromast, Het ss Rotterdam, de Kuip en Hotel New York tot de hedendaagse grootheden als de Erasmusbrug, Rotterdam Centraal en de Rotterdam. Samen zijn ze onderdeel van de skyline van Rotterdam. ZwartWit010 fotografeert met liefde voor de stad en oog voor (goed)doel. Van elke verkochte foto gaat een deel van de opbrengst naar Het Familiehuis Daniel den Hoed.

Sponsoren:
Mocht u zeggen ik wil alsnog sponsoren, dat kan op NL 90 INGB 0006662494  t.n.v. Eén x ff lopen of op https://donaties.roparun.nl/doneren onder vermelding van team 173.

OP NAAR ROPARUN 2019!!!!